VD-1553 Hellyers Road – Exclusive Bottling for SWF (46,2%)

Det Tasmaniska destilleriet Hellyers Road fick i uppdrag av Svenska Whiskyförbundet att ta fram deras 22:a buteljering för sina medlemmar. När vi på WhiskyTower kontaktade destilleriet för att lära känna det mer, berättade destillerichefen Mark Littler följande om denna buteljering:

Vi blev mycket glada när vi fick förfrågan att ta fram en exklusiv tappning för SWF! För att hedra tillfället valdes våra allra första serie tunnor ut som fylldes 2002 för att utgöra grunden till whiskyn. Whiskyn bär kännetecken av vår ”husstil” med härliga citrustoner av apelsin och citron i förgrunden. Vi ville skicka något speciellt till Svenska Whisky Förbundet...

Läs mer http://www.whiskytower.se/vd-1553-hellyers-road-exclusive-bottling-for-swf-462

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se