Springbank 17 YO Sherry wood

Dagens whisky kommer från världens bästa destilleri, Springbank. Destilleriet som alltid levererar…på något plan, i alla fall. Där i princip alla andra vill att deras core range (vanliga, ständigt tillgänliga buteljeringar) ska dofta och smaka likadant hela tiden är Springbank ett underbart under av in consistency. Här svajar det i batcherna så att man kan bli vimmelkantig. Det beror dels på väldigt hantverksmässig produktion, men också, misstänker jag starkt, på att batcherna är mycket mindre. De är ju ett otroligt litet destilleri i termer av mängderna de producerar, Springbank. Men variationen, som gör Springbank till en seriös maltälskares våta dröm,...

Läs mer http://tjederswhisky.se/springbank-17-yo-sherry-wood/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se