Diageo Special Releases 2018: Cladach

Varje höst gör Diageo sina Special Releases: en 12-årig Lagavulin på fatstyrka, en orökig Caol ila, normalt en Port Ellen och en Brora (men inte 2018), och…annat. Länge var allt de släppte singelmalt, men förra året slängde de in experimentella Collectivum XXVIII, en blended malt utan åldersangivelse som innehöll maltwhisky från samtliga Diageos kommersiella destillerier.

2018 väntade de längre än någonsin med att avslöja – det där engelska ”unveil”, som om en press release om eklagrad sprit ligger i linje med en arkeolog som högtidigligt drar täckelset av den magiskt återfunna Noaks ark – den sista whiskyn i släppet. Det visade...

Läs mer http://tjederswhisky.se/cladach/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se