Den vidrigaste whisky jag någonsin provat

I höstas fick jag ett par samples av en whiskybekant, Rolf Andersson. De var från schweiziska Whisky Castle. En annan bekant, Marcus Kainen, hade redan pratat om detta destilleri som whiskyvärldens absoluta bottennapp. Andersson förklarade att detta verkligen var synnerligen hemsk whisky. Klart jag blev nyfiken! Jag har redan provat deras Doublewood , som var just det: synnerligen hemsk. Nu dags för deras singelmalt smoke spelt, en rökig whisky gjord på mältat dinkelvete. (Minns att utanför Skottland inom EU får ”single malt” vara whisky gjord på 100% mältat whatever, inte enbart mältat korn.) Denna Whisky Castle Smoke spelt är lagrad...

Läs mer http://tjederswhisky.se/den-vidrigaste-whiskyn/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se