Pisksnärtar mot Mackmyra, Brands for fans och Highland Park

Kära vänner, idag är det dags att ta på sig kritikerglasögonen och utdela lite ris. I skottgluggen: Mackmyra, Brands for fans och Highland Park. Temat? ”Decoding corporate bullshit.” I en tid när Compass Box dränks i kärlek för deras upprop för mer genomskinlighet i whiskybranschen promenerar Mackmyra i sitt samarbete med Brands for fans i totalt motsatt riktning. Jätten Highland Park bara trippar försiktigt åt samma håll.

Ibland tror jag att destilleriet Mackmyra finner en särskild njutning i att reta den whiskykunnigare delen av sin kundkrets. Det är som att det finns ett skåp på huvudkontoret med texten ”sådant whiskynördarna...

Läs mer http://tjederswhisky.se/pisksnartar-mot-mackmyra-brands-for-fans-och-highland-park/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se