Pressmeddelande 2017 06 20

Box Destilleri AB miljonsatsar och bygger ut både produktionen och besöksverksamheten Den svenska whiskyproducenten Box Destilleri AB möter en allt större efterfrågan både nationellt och internationellt. Dessutom ökar intresset för att besöka destilleriet. Därför har bolaget beslutat att genomföra en mångmiljoninvestering i ökad produktionskapacitet och i besöksverksamheten. .

Investeringen omfattar två nya kopparpannor, sju nya jäskar och ombyggnation inne i destilleriet. Det kommer också att krävas en viss förstärkning av medarbetare i produktionen. Investeringen innebär också att ett nytt stort lagerhus kommer byggas troligen inom en femårsperiod som kompletterar de övriga och stärker områdets attraktionskraft.

image

– Vår årliga produktionskapacitet på...

Läs mer http://boxwhisky.se/pressmeddelande-2017-06-20/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se