Box Destilleri AB mångmiljonsatsar

Box Destilleri ligger vid världsarvet Höga Kusten vid Ångermanälvens strand i lilla Bjärtrå. Platsen har beskrivits som en av whiskyvärldens vackraste och lockar nu besökare från hela världen i allt stridare strömmar. I dag säljs Box Whisky i länder, som Taiwan, Australien och USA och efterfrågan ökar ständigt. För att möta intresset gör Box Destilleri nu en mångmiljoninvestering i anläggningen i Bjärtrå. Att besöka Box Destilleri är en resa tillbaka i historien, till ett industriminne från tiden när det moderna Sverige föddes, då det norrländska timret flottades på älven och sågades till trävaror och välstånd för en hel nation. Här...

Läs mer http://boxwhisky.se/box-destilleri-ab-mangmiljonsatsar/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se