Positiv bolagsstämma på Box Destilleri AB

Onsdagens bolagsstämma för världens nordligaste producerande whiskydestilleri, genomfördes i en positiv och framtidsinriktad anda. VD Thomas Larsson inledde med en kort resumé av 2014, året då Box presenterade sina första egna buteljeringar på Systembolaget. Året blev på många vis ett framgångsrikt år för företaget. Omsättningen dubblerades till knappt 16 mkr, offensiva försäljningsmål uppnåddes, bättre rörelseresultat än budget och utvecklingsplan levererades. Box aktie, som handlas på Alternativa, har stigit med nästan 50 procent under 2014. Dessutom har mottagande från kunder och omvärld på de tre buteljeringar som presenterades under året varit mycket positivt. Allt Box Destilleri har satt på marknaden hittills...

Läs mer http://boxwhisky.se/positv_bolagsstamma/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se