Temperaturen

Som alla whiskyintresserade säkerligen vet så är whisky – liksom annan sprit – i fysikalisk mening en produkt av varierande kalla och varma förändringar av temperaturen hos vätskor och gaser – man kokar, kyler, kokar igen, kyler en gång till etc osv mm. Men det är inte dessa mycket intressanta aspekter av produktionen som dagens blogginlägg handlar, utan om något mer handfast, som gäller och påverkar oss alla.

Temperaturen på din whisky, i ditt glas. Det är viktigt, men oftast tämligen förbisett.

Den temperatur som din whisky har kommer att påverka hur mycket och vilka aromer den ger ifrån sig,...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2015/09/temperaturen/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se