Rosebank 21 yo, tasting

Tiden under påskhelgen medgav vissa exkurser i njutningens tecken. Vår och sommar gör att längtan efter en bra Rosebank allt som oftast infinner sig. Rosebank lades ner 1993 och börjar nu bli sorgligt svår och kostsam att få tag i, men i sina bästa stunder kan den prestera enormt bra whiskyupplevelser. I detta fallet är det dags för en jämförande provning i den möjligen något nördigare skolan, nämligen av de två stycken 21 yo som getts ut av ägaren, Diageo, i serien Special Releases. De här två var del av släppen för 2011 respektive 2014.

Rosebank 21 yo (2011 års...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2015/04/rosebank-21-yo-tasting/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rosebank-21-yo-tasting

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se