Japanska ”distillery only”, del 2

Så var det så dags att ge oss i kast med del 2 av denna samling buteljeringar som bara finns att köpa på plats på de japanska destillerierna. Destilleriet i detta fallet är Yoichi, på den nordliga ön Hokkaido och med ett mer uttalat nordiskt eller skotskt klimat – vilket var ett av skälen till lokaliseringen, när Masataka Taketsuru letade efter en lämplig ort.

Yoichi 5 yo # 407615 @ 63 % – doft med torv i rökelseform, en lätt omognad i form av kola, läder, lite havssälta samt en tydlig ton av biffkött (!). Maltig sötma i smaken som har...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2014/01/japanska-distillery-only-del-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=japanska-distillery-only-del-2

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se