Traditional practice

Ännu en av de frågor som önskats – eller i alla fall initierats – av Er som läsare av denna blogg. Det gäller nu frågan om ”Traditional practice”. Detta är en potentiellt vittomfattande fråga som berör alla aspekter av produktion, lagring och buteljering av whisky. Ursprungsfrågan rörde dock varför vi på Smögen Whisky inte lagrar vår whisky på exempelvis punschfat, eller röker vår malt med tång. Det fångade vi delvis upp i ett inlägg om exotiska fat för ett tag sedan, men ämnet är på en gång mycket bredare än så, i vissa sammanhang ”hett” att hantera och därtill svårdefinierbart.

...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2013/11/traditional-practice/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=traditional-practice

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se