Varför är japansk whisky så bra?

Detta var en fråga som ställdes till oss i samband med att vi bad om ämnen att diskutera. ”Varför är japansk whisky så bra?”

Nu är ju ”bra” ett i en hel del avseenden subjektivt begrepp och alla håller kanske inte med om att japansk whisky är så bra. Vi gör det emellertid – i alla fall när det gäller den japanska whisky som man har rimlig möjlighet att pröva här i Europa.

Japanerna har väl en tendens att vara riktigt extremt noggranna när de ger sig på något. Se på bilar, till exempel – finns knappast många fel som...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2013/11/varfor-ar-japansk-whisky-sa-bra/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=varfor-ar-japansk-whisky-sa-bra

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se