Vattenskador

Stormen ”Simone” gick inte helt smärtfritt förbi. Eller, snarare, den visade på svagheter i grannskapet. En kulvert under den lokala gamla körbanan som går förbi bränneriet hade satt igen nästan helt. I kombination med Simones extremt rikhaltiga regnande under en kort period och därtill Räddningstjänstens länspumpande av ett hus högre upp, så bildades en smärre sjö under några timmar, natten till tisdag denna vecka. Ett grannhus blev illa vattenskadat och vattnet rann inte undan i diken och kulvertledningar från bränneriet. Vissa skärningar ner i gruset syns tydligt – men vi slapp egentliga skador, tack vare att läget är något högre...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2013/11/vattenskador/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vattenskador

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se