Lagra i udda fat

Som ni kanske har märkt, så ställde vi en fråga på Facebook för några dagar sedan, om vilka ämnen (om whisky) som ni som läsare skulle vilja ha behandlade i bloggen. Vi har fått ett bra gensvar med många intressanta förslag. Först ut blir en delfråga som berör udda typer av fat för lagring av whiskyn – mer specifikt i detta fall nämligen punsch- respektive sillfat.

Punsch är onekligen tämligen svenskt till sin natur, även om dess smaksättning är allt annat än svensk till ursprunget (arrak kommer från Sydostasien). Punsch har väl också, såvitt jag vet, lagrats på ekfat, eller...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2013/11/lagra-i-udda-fat/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lagra-i-udda-fat

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se