”NAS” – vilken ålder?

En av alla bra frågor som dök upp kring whisky, när vi ställde frågan om vad Ni läsare ville läsa mer om, är ”Hur skall man veta åldern på an No Age Statement ["NAS"] whisky?”

Som namnet NAS antyder, så finns det ingen åldersangivelse. Det är heller egentligen inte det väsentliga med en ålder som anges, utan det är ju – i princip – innehållets kvalitet som skall avgöra vad man tycker om en whisky. Fast sedan lång tid har ju den skotska whiskyindustrin hamrat in att ”äldre är bättre” (trots att detta inte alls är sant, rent generellt sett)....

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2013/11/nas-vilken-alder/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nas-vilken-alder

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se