Klubbnytt: Inbjudan till whiskyprovning

imageMalty Towers Whisky Association bjuder in till 2016 års första whiskyprovning i direkt anslutning till årets årsmöte. Provningen kommer att bli en ”Ultimate experience” som vi hoppas ska tilltala er.

TID: Fredagen den 12 Februari

Kl 18.00 Årsmöte enligt separat kallelse Kl 18.30 Whiskyprovning Plats: Hotell Amigo i Emmaboda Pris: 400 kr inkluderar Whisky och Mat (Icke medlemmar 500 kr). Måltidsdricka köper var och en själv. Avgiften betalas på plats.

Begränsningar: – Max 30 deltagare. – Först till kvarn gäller. Medlemmar har förtursrätt före icke medlemmar. Senaste anmälningsdag är söndag 7/2 via mail till info@maltytowers.se Anmälan är bindande: – Avbokningsavgift...

Läs mer http://maltytowers.se/2016/01/21/klubbnytt-inbjudan-till-whiskyprovning/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se