Klubbnytt: Malty Towers bjuder in till whiskyprovning

quaich3

Malty Towers Whisky Association bjuder in till 2014 års första whiskyprovning i direkt anslutning till vårt första årsmöte. Temat för denna provning är Speyside vilket innebär en spännande och intressant provning. Rent generellt är whiskyn från Speyside  lätt, elegant och utan rökighet.

Speyside är det absolut största distriktet i Skottland om manser till gällande antalet destillerier. De flesta ligger längs floden Spey. Därav namnet Speyside. Här finns Skottlands största destillera Glenfiddich, dess systerdestilleri Balvenie. Här hittar vi också Macallan,  Glenlivet, Aberlour och Glenfarclas för att nämna några av de mera kända. Vilka sorter vi kommer ha på provningen är ännu...

Läs mer http://maltytowers.se/2014/02/03/klubbnytt-malty-towers-bjuder-in-till-whiskyprovning/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se