Cooper’s Choice – den svårfångade Islaywhiskyns mästare

Den Glasgowbaserade oberoende buteljeraren The Vintage Maltwhisky Company har länge varit en av Symposions närmaste samarbetspartner i de skotska lagerhusen. Genom åren har vi tack vare detta kunnat förse svenska whiskyvänner med enastående buteljeringar, av inte minst Islaywhisky.

image

Brian Crook startade Vintage Maltwhisky Company 1992. Då hade han vigt sitt yrkesliv åt Islaydestillerierna och varit med och uppfunnit marknaden för rökig whisky. Under många år var han exportchef på Bowmore och han såg tidigt vilken potential som fanns när världen började fråga efter buteljerad rök. I dag drivs företaget av sonen Andrew Crook med de två flaggskeppen Finlaggan och...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2018/04/04/coopers-choice-den-svarfangade-islayswhiskyns-mastare/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se