Cadenhead – en whiskystory att fascineras av

Många destillerier och buteljerare har mustiga historier att berätta om sitt ursprung och olika händelser under ibland sekelgamla epoker. Cadenhead har en av de mer fascinerande. Detta Aberdeen-företag som uppkallats efter en poet och som gick under klubban i vad som beskrivits som världens främsta dryckesauktion någonsin.

imageDe flesta företag som buteljerar whisky från olika destillerier är småpojkar i jämförelse med Cadenhead, åtminstone om vi talar ålder. Cadenhead drog igång långt innan blendwhiskyn uppfanns av Andrew P. Usher nere i lågländerna, långt innan Coffeypannorna revolutionerande whiskyindustrin och långt innan smarta affärsmän börjat se whisky som en lönsam handelsvara. Vi ska...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2018/04/04/cadenhead-en-whiskystory-att-fascineras-av/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se