Nu söker vi mässansvarig

Symposion deltar på ett stort antal dryckesmässor. Dessa är en viktig del i exponeringen av våra varumärken och vår närvaro kommer att öka ännu mer. Nu behöver vi förstärka vår mässorganisation med en deltidstjänst på 50 % eller timarvodering.

Dina arbetsuppgifter blir att planera och genomföra mässor, såväl logistiskt som strategiskt. Du ansvarar för bemanning, marknadsföring och uppföljning. Du ser till så att inbjudna VIP-gäster blir väl omhändertagna och att nyckelkunder bjuds in och blir professionellt mottagna. Du ansvarar för schemaläggning samt leder monterbygget och monterarbetet. Du har även en roll i den övergripande marknadsföringen.

Du som söker har såklart...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2018/02/15/nu-soker-vi-massansvarig/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se