Local Barley – en hyllning till Campbeltown

Local Barley 2017 är den tredje utgåvan i en serie om fem som hyllar Campbeltown som stad och whiskyregion. Regionens särart har alltid präglat Springbanks whisky och med Local Barley slår man vakt om denna och sitt historiska ursprung.

När Springbank 2001 lanserade en 36-årig whisky som de kallade Local Barley skrev man ett stycke whiskyhistoria. I dag är denna buteljering ett högoktanigt samlarobjekt, berömt för makalösa recensioner och auktionspriser som slår i taket. 2015 buteljerades den första utgåvan i en ny generation av den berömda whiskyn från 1965. Under en femårsperiod ska en ny Local Barley, som var för sig manifesterar...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2018/01/25/local-barley-en-hyllning-till-campbeltown/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se