”Nya” Springbank på Systembolaget

”Nya” Springbank är den design- och smakmässigt uppdaterade Springbankflottan som har fått ett modernare utseende och i flera fall förädlade recept. Nu har dessa lanserats i en liten men naggande god upplaga på Systembolaget. Därtill kommer en helt ny bourbonlagrad Springbank som bjuder på en uppvisning i gräddighet.

Dessvärre är upplagorna långt ifrån så stora som vi hade önskat. Det är väldigt många marknader som försöker fylla sina lager med Springbank, tillgången är inte i närheten av efterfrågan. Det är en bister verklighet som vi många Springbankvänner tvingas leva med. Men det är vårt eget fel, vi tycker helt enkelt för...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2017/11/20/nya-springbank-pa-systembolaget/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se