Triss i gammal Springbank

Om Springbank finns egentligen hur mycket som helst att berätta – detta märkliga, annorlunda och egensinniga destilleri. Kanske är det just dessa egenskaper som hjälpt Springbank att navigera genom kriser, krig och uppköpsrykten. Springbanks svar på alla yttre hot har varit att bli ännu mer egensinniga och gå allt längre bort på sina egna avlägsna Campbeltownvägar. Kanske är det också just därför som Springbank till skillnad från många andra nu kan lansera en triptyk med riktig gammal åldersbestämd whisky. 

En gång låg destillerierna vägg i vägg i den lilla staden. På nästan samma tomt fanns Springbank, Rieclachan, Longrow och Springside, och...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2017/08/14/triss-i-gammal-springbank/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se