Historisk japansk whiskyprovning

I samband med Mat, Malt och Destillat på Älvsjömässan i Stockholm bjuder Symposion in till en upplevelseresa genom den japanska whiskyhistorien. Vi kommer att prova japanska dyrgripar till ett värde av sammanlagt 350 000 kronor och du är naturligtvis inbjuden.

Japansk whisky har de senaste åren gått ifrån att ha varit ytterst respekterad över hela whiskyvärlden till att bli tokhyllad och ett veritabelt investeringsobjekt med en makalös prisutveckling. Lokomotivet har varit det numera nedlagda och avrustade Karuizawa som på bara några få år har fått både en och ibland två nollor extra på sina prislappar. Den enormt växande efterfrågan har...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2017/03/29/historisk-japansk-whiskyprovning/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se