Makalös Macallan på Cinderella

Under Cinderella Whisky Fair dukar Symposion upp en skattkammarprovning som toppar det mesta som kan ställas på våra dagars provningsunderlägg. Ur de djupaste delarna av våra källarvalv har vi tagit fram sensationell Macallan. Och eftersom vi tycker mer om att njuta av whisky än att samla på den så tvekade vi bara en liten stund, mest av andakt inför dessa antikviteter, innan nyfikenheten tog över. Självklart ska vi öppna dem. Välkommen att prova Macallan som aldrig förr – en historisk whiskyupplevelse från sex decennier!

Macallan 1950 Speymalt Macallan 1967 Speymalt Macallan 1971 Speymalt Macallan 1988 Speymalt Macallan 1998 Speymalt Macallan...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2017/02/03/makalos-macallan-pa-cinderella/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se