Whiskyskinka med honung rosmarin

2 kg rimmad svensk okokt skinka i vakuumförpackning 1 st ägg 3 msk söt senap 1 msk stark Dijonsenap 2 msk honung 1-2 msk whisky 1 kruka färsk rosmarin

Sous vide utan sous vide!

Köp vakuumförpackad skinka så gör du årets bästa julskinka hemma i ugnen. Ta inte av plasten utan lägg in den som den är i ugnen i 65 grader och låt gå i 12 timmar. Nej, plasten smälter inte i 65 grader och eftersom köttet lagas ”sous vide” i 12 tim så räcker en innertemp på 65 temp, skinkan blir klar ändå. Det är alltså inte farligt,...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2016/12/06/whiskyskinka-med-honung-rosmarin/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se