Grattis whiskyvänner: Benromach 15 är här

Medan fler och flera destillerier tar bort sina åldersmarkeringar på sin whisky gör Benromach tvärtom, slår vakt om det gamla och presenterar stolt sin första femtonåring. På fredag lanseras den i Systembolagets tillfälliga exklusivsortiment. Och högst tillfälligt kan vi nog lova att det blir – Sveriges tilldelning är bara 120 flaskor. Läge att hänga på låset på fredag alltså!

image

För fem år sedan lanserade Benromach sin tioåring. Det blev en storartad succé och destilleriet hyllades över hela världen, inte minst i Sverige. 10-åringen blev en storsäljare på Systembolaget och många whiskyvänner tog den till sitt hjärta. 10-åringen är i dag...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2015/06/29/grattis-whiskyvanner/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se