Japanerna matchar skattehöjning med sänkt pris

Skattehöjningen på alkohol som trädde i kraft vid årsskiftet fick japanerna att sätta klackarna i backen och svara med en rejäl prissänkning. Den kritikerrosade Nikka All Malt har sänkts med drygt 50 kronor och kostar nu 351 kr.

imageJapansk whisky går just nu ett segertåg över världen, recensent efter recensent följer i smakdomaren Jim Murrays fotspår och är inte sena att överträffa engelsmannens närmast ohämmade lovord över den japanska whiskyns överlägsenhet. De mest uppskrivna sorterna får snabbt nya prislappar på hyllorna och på de stora whiskyauktionerna slås ständigt nya prisrekord för japansk premiumwhisky. Nikka rankas av många som den allra främsta...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2015/01/12/sankt-pris/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se