Compass Box Whisky Innovator of the year för femte gången

Compass Box Whisky Innovator of the year för femte gångenCompass Box  är whiskyföretaget som går sina egna vägar. Företagets grundare John Glaser har kallats alltifrån geni till sabotör. Nu har återigen Glasers genialitet manifesterats i ett tungt erkännande. Vid  World Whiskies Awards  utsågs Compass Box till  Innovator of the Year  för femte gången.

John Glaser är en amerikan som i mitten av 1990-talet anställdes för att marknadsföra Johnnie Walker i New York. Fem år senare hade hans arena utökats till hela världen och han flyttade till London. Vid millennieskiftet lämnade han Diageo och grundade Compass Box. Ingen har som Glaser i teori och praktik utmanat vad man får och...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2014/03/25/compass-box-whisky-innovator-of-the-year-for-femte-gangen/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se