Värdeutvecklingen på whisky de senaste åren har varit mycket hög. Men varför har priserna skjutit i höjden? Som vanligt när något helt plötsligt skjuter fart finns det inget enkelt svar då marknadskrafterna ofta är svåra att förstå. I whisky

Värdeutvecklingen på whisky de senaste åren har varit mycket hög. Men varför har priserna skjutit i höjden? Som vanligt när något helt plötsligt skjuter fart finns det inget enkelt svar då marknadskrafterna ofta är svåra att förstå. I whiskyns fall finns det några saker som samverkar och som styr priserna uppåt.

Först och främst börjar det bli ont om gammal whisky. Det har sin förklaring i att man la ner en massa destillerier 1983 och de andra gick ner på sparlåga. Under cirka 15 år var produktionen lägre och resultatet blir att det är ont om gammal whisky i...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2014/02/18/5930/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se