Summering av Linköpingsmässan

Årets Whisky Expo i Linköping blev som vanligt ett lyckat arrangemang. Mässan lockade runt 3000 besökare till en nyskrudad whiskylokal i forna regementets lokaler. Arrangemanget följdes av en sedvanligt nyfiken publik. Nördarna köade tidigt utanför mässportarna för slå vakt om de mest attraktiva rariteterna på utställningshyllorna. Och visst fanns det åtskilligt godis att prova. Den effektiva marknadsföringen hade också lockat förstagångsbesökare till mässan. De var avsevärt många fler än under tidigare år. Och det kvinnliga inslaget i publiken fortsätter att stadigt öka i antal. Det är nog inte en överdrift att påstå att whiskyintresset alltmer börjar anta formerna av...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2014/02/11/summering-av-linkopingsmassan/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se