Pors – en efterlängtad lyxsnaps

Den svenska snapskulturen är på många sätt unik i världen. Konsten att krydda sitt brännvin har i de nordiska länderna utvecklats till mästerskap och Sverige har varit föregångare och förebild. Pors – en efterlängtad lyxsnaps
På senare år har dessvärre utbudet av svenska snapsar standardiserats. Trots att det finns en så rik tradition har klassiska sorter försvunnit och få nya moderna smaksättningar har kommit till.

Först ut i serien ”Svenska Smaker”

Nu lanseras en helt ny serie med lyxsnapsar under namnet Svenska Smaker. Med Svenska Smaker värnar Symposion den svenska snapskulturen genom att lyfta fram odlingslandskapets, skogarnas, ängarnas, sjöarnas och kusternas smaker. Men det är...

Läs mer http://www.symposionhot.com/2013/06/04/pors-en-efterlangtad-lyxsnaps/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se