Craigduff 32yo 1973 - Signatory 53,9%

Det här är en, på flera sätt, lite märklig och annorlunda whisky. Först och främst så är Craigduff inget destilleri, utan namnet på ett whiskyexperiment som producerades för Chivas räkning i början på 70-talet. Den buteljerades inte officiellt som single malt, men det finns några oberoende buteljeringar som t.ex denna från Signatory Vintage. Från början hävdade Signatory att spriten destillerats vid Strathisla Distillery men senare har man reviderat den uppgiften, då efterforskningar visat att det faktiskt var vid granndestilleriet Glen Keith som den här utgåvan hade kokats. Spriten gjordes på rökt malt från Glen Keiths mälteri och till processen köpte...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/B6UnMsOS2ZI/528-craigduff-32yo-1973-signatory-539

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se