Invergordon Batch 1 - That Boutique-y Whisky Company 41,6%

Invergordon Distillery grundades så sent som 1959 och är ett grainwhisky-destilleri. Man kokar sin sprit på så kallade Coffey Stills, en kolonnpanna som medger kontinuerlig destillation, till skillnad från en Pot Still som måste "laddas om" hela tiden. Den här utgåvan kommer från That Boutique-y Whisky Company, som snabbt gjort succé med sina releaser. De är lätta att känna igen med sina seritidnings-liknande etiketter. Vi snackar med andra ord om en Single Grain idag, som är släppt i ett totalt antal av 252 numrerade flaskor.

Doft: Det är en söt doft som möter näsan, med inslag av honung, och kanderade...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/gp0CZp9GIlo/581-invergordon-batch-1-that-boutique-y-whisky-company-416

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se