Littlemill 21yo 1990 - Whiskybroker 55,1%

Littlemill 21yo WhiskybrokerEfter en skön, uppfriskande semester bland sydtyska alper har det åter blivit dags att redovisa lite provad whisky, tänkte jag. Till att börja med kommer jag riva av tre utgåvor från det sedan länge nedlagda destilleriet Littlemill. Vi har tidigare testat ett par stycken, med varierande omdömen. Rent generellt kan man nog säga att de flesta whiskynördar jag snackat med upplever Littlemill just så – ojämnt. Den utgåva som nu skall testas är buteljerad av Whiskybroker (som jag för övrigt vill rekommendera. De har oftast våldsamt prisvärda buteljeringar) och är en 21-åring, destillerad den 20:e december 1990 och buteljerad den...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/fvQf0K8qHZs/601-littlemill-21yo-1990-whiskybroker-551

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se