Littlemill 36yo 1967 - Signatory 41,2%

Vår serie av Littlemill-tester avslutas idag med den tredje utgåvan, som även den är kokad år 1967, fast enligt det “vanliga receptet”. Ej torvrökt malt, således. Jag provade den här tillsammans med den Dunglass 1967 som jag skrev om nyligen, och det var en intressent jämförelse att prova dessa två mot varandra. Nyspriten fylldes på fat den 28:e februari 1967 och buteljerades sedan den 11:e juni 2003, av den oberoende buteljeringsfirman Signatory.

Dunglass Littlemill 1967Doft: Näsan möts av en djup fruktighet – persikor, litchefrukt och en aning mosad, övermogen banan. Här finns även gott om marsipan samt en örtig touch. Är det...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/whiskyblogg/~3/tf32m2LBMSw/603-littlemill-36yo-1967-signatory-412

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se