The Bourbon and Barbecue Experiment

imageI love barbecue. From the dry Memphis styles to wet-rubbed Saint Louis ribs, I could eat it every day, and it pairs so well with a good dram.

In an upcoming issue of Whisky Advocate , you’ll read about some great bourbon-related barbecue dishes, including mains, sides, and sauces. One thing I learned while writing the story is I need to start barbecuing more with the good stuff. So, I went to Louisville pit master Michael Mack, whose barbecue I eat every week at a farmer’s market, and asked for a bourbon-barbecue recipe.

At a glance, the recipe is a...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/2016/07/01/the-bourbon-and-barbecue-experiment/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se