Whiskey Books for the Holidays, Part 3

Another review of a whiskey book for your holiday shopping, this time a cookbook for the American whiskey lover.

Pickles, Pigs, and Whiskey

Recipes from My Three Favorite Food Groups and Then Some Lew Bryson

by John Currence

2013, Andrews McMeel Publishing

John Currence, James Beard Award winning chef of the City Grocery Restaurant Group in Oxford, Mississippi, has a lot to say in this book about how you should cook and how you should eat: he’s disdainful of low-fat stuff, and adamant that you should not use pre-ground black pepper (“It is disgusting and in almost no way representative of the...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/whisky/2013/12/09/whiskey-books-for-the-holidays-part-3/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se