Whisky and food pairing guide: dried fruit and nuts

imageNuts are the quintessential snack to eat with drinks, but they’re rarely talked about as a food pairing. From salted peanuts in a dive bar to hand-selected honey-roasted cashews in a gastropub to plain almonds with a pre-dinner glass of sherry, a handful of nuts is perfect to munch on while you sip something nice. But how well do they work with whisky?

Japan: a nutty epiphany

Nuts are the favourite whisky accompaniment of Whisky Exchange director Sukhinder Singh. It started for him about 15 years ago during a trip to Japan, with a bowl of simply roasted, unsalted nuts sat on...

Läs mer http://blog.thewhiskyexchange.com/2017/04/whisky-food-pairing-dried-fruit-nuts/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se