Getting to grips with grappa

For something a bit different, we explored grappa for the first time at our latest Vinopolis  tasting, ably guided by expert Nick Hopewell-Smith.

Nick Hopewell-Smith

Grappa expert Nick Hopewell-Smith

It’s fair to say grappa has a bad reputation. At the tasting, we unanimously agreed this is most likely down to first impressions – that complimentary glass you’re given at the end of meal in an Italian restaurant that is almost always the cheapest available and tastes like firewater. Yes, there’s bad grappa – just as there’s bad whisky, vodka or any other drink – but with the Italian spirit not as readily available as the more...

Läs mer http://blog.thewhiskyexchange.com/2014/09/grappa/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se