Dole out the Barrel – Scotch Whisky Industry in Crisis

Despite the specific nature of the word ‘Scotch’, the Scotch whisky industry is one with international tendrils. In order to be called Scotch whisky, the distilled spirit has to mature in oak casks for at least three years, with the vast majority of those casks sourced from the USA. Stateside regulations demand that whiskey be matured in a new cask, which leads to a large number of second-hand casks going spare, and the Scotch industry has based its strategy around this continuous supply.

Leaked DocumentThis year, Diageo, the largest drinks company in the world, and Brown-Forman, owner of Jack Daniel’s, have...

Läs mer http://blog.thewhiskyexchange.com/2014/04/scotch-whisky-industry-crisis/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se