Buteljering vår 2015

 

20 april är sista anmälningsdagen för buteljering under våren.

Har du fat som fyller 3 år senast under april, eller som redan har passerat 3-års ålder? Då har du möjlighet att buteljera fatet, eftersom det nu får kallas för whisky. Därmed inte sagt att det är en fullmogen whisky, det beror på vilken typ och storlek av fat du har. Och alla fat är individuella och behöver olika lagringstid.

 

Rekommenderade lagringstider för Ankare 39,25 liter:

Bourbonfat                4-5 år

Sherryfat                    4-5 år

Alla fat av ny färsk ek           3-3,5 år

(svensk, amerikansk, fransk, ungersk)

 

Saknar du information om...

Läs mer http://boxwhisky.se/buteljering-var-2015/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se