Nya buteljeringar, november

Vi har lämnat ut viss information redan tidigare och på bränneriet har det också funnits möjlighet att prova på en av dem…men här är nu fylligare information om de två nya buteljeringar som vi närmast har på gång!

Smögen single cask 20/2011. Detta är en single cask-buteljering från ett f.d. Makers Mark Bourbonfat, normalt kallat ”first fill Bourbon barrel” inom whiskyindustrin, fyllt den 10 juni 2011 och buteljerat i augustii 2014, efter denna mycket varma sommar där mognaden drivits på ytterligare. Det blev 378 flaskor à 50 cl och vid en styrka om 60,9 %. Karaktären är synnerligen mogen för att vara...

Läs mer http://www.smogenwhisky.se/2014/09/nya-buteljeringar-november/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nya-buteljeringar-november

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se