Japaninspirerad gin i ny skrud

imageI japan får man inte använda kinin när man gör tonic, vilket leder till en avsevärt sötare tonic och också därmed en sötare Gin & Tonic. När Beefeaters Master Distiller Desmond Payne reste runt i Japan fick han en idé.

Beefeaters Master Distiller Desmond Payne valde att blanda sin gin med kallt grönt te istället – blandningen blev enastående och Desmond började experimentera med olika teer och kryddor. Efter 18 månader var han nöjd: han hade skapat Beefeater 24 med hjälp av tolv ingredienser, däribland både kinesiskt och japanskt grönt te. I kryddningen märks också grapefruit och Sevillaapelsiner. Men om...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/YR-D7AlD96U/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se