Eskilstunaöl till grekiska kolgrillsbaren

imageI december börjar Grekiska kolgrillsbaren servera en egen öl i sina 23 restauranger runt om i Sverige. Ölet heter Stavros och är en ljus, ekologisk lager i tjeckisk stil – från Eskilstuna…

Stavros är en modern tolkning av ett öl som skapades 1842, med 2000-talets pigga och ekologiska humlesorter. – Vi satsar på denna öl för att kunna erbjuda våra gäster det bästa från ölvärlden. Ekologiskt, närbryggt och hantverksmässiga metoder fick oss att välja just denna öl och samarbetspartner, säger inköpsansvarige Johannes Yalcin.   Ölet bryggs av Eskilstuna Ölkultur , ett mikrobryggeri som arbetar med hantverksmässiga metoder och råvaror av...

Läs mer http://feedproxy.google.com/~r/alltomwhisky/~3/3n7uHjfmR7w/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se