Kyoto Distillery Tasting Notes

Ki No Bi Kyoto Dry Gin 45.7%

To a rice base spirit the following botanicals are added: Juniper, orris, ginger, bamboo leaves, red perilla, lemon and yuza peel, sansho pepper, kinome leaves, gyokuru green tea and hinoki wood. The botanicals are separated into 6 different categories (base, citrus, tea, spice, fruit, floral and herbal) and distilled separately. The second batch is then blended with the preceding batch to achieve consistency.

Tasted: Jun 2017

The nose is rounded and soft with subtle smoky juniper, leafy herbs, lemon grass, pepper, lemon, pine resin and warm spice. Very aromatic and different with a...

Läs mer https://gauntleys.wordpress.com/2017/08/25/kyoto-distillery-tasting-notes/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se