Cù Bòcan Relaunches with Crazy Cask Finishes

The final article in my mini New-Releases-At-Whisky-Fringe series (following on from my Glen Moray 21yo Portwood Finish review and my AnCnoc 16yo Cask Strength and Peat review) takes me to Cù Bòcan, the name of the peated spirit produced during the winter months at Tomatin distillery. The brand has completely revamped their range, and they’ve not [...]...

Läs mer http://www.edinburghwhiskyblog.com/2019/09/10/cu-bocan-relaunches-with-crazy-cask-finishes/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se