No Barrel Necessary for Alternatively Aged Whisky

For centuries, whisky has been aged in wooden barrels, with distillers waiting patiently for the spirit to reach maturity over time. The process is costly and inefficient—but what if there were a way to circumvent linear aging and skip straight to mature whisky? Several producers claim to be able to do just that, producing alternatively aged whiskies through a range of proprietary technologies. Whisky Advocate investigated their claims —and tasted their whiskies —to get to the bottom of the matter.

These four companies— Lost Spirits Distillery , Terressentia , Cleveland Whiskey , and Edrington Group , which makes Relativity and...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/alternative-aging-processes-whiskey/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se