How to Pair Whisky and Charcuterie

Charcuterie has long been a staple of French cuisine, but the widespread embrace of nose-to-tail eating has led to new popularity for high-quality cured meats. Platters of charcuterie now appear on menus everywhere from neighborhood sports bars to white tablecloth restaurants.

Lindy Wildsmith, author of the cookbook and preserving manual Cured , suggests that our passion for cured meat runs much deeper than current culinary trends. “Salt has been an essential part of our diets for thousands of years and was a valuable commodity,” she says. “We love salt, we love fat a little less, but [they are] now beginning...

Läs mer http://whiskyadvocate.com/pair-whisky-and-charcuterie/

ornament

Online Whisky People!

Gå med nu, det är gratis!

Om TasteNote.se

TasteNote är en mötesplats för whisky-intresserade. Här kan du träffa nya vänner, läsa om whiskynyheter, hitta olika whisky-evenemang och mässor, läsa de senaste från dryckesindustrin och sist men inte minst skriva och ta del av tastenotes.

Vårt mål och ambition är att erbjuda alla whiskyentusiaster runt om i Norden en plats att samlas kring och dela erfarenheter.

Bli medlem nu!

info@tastenote.se